Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Повече Не съм съгласен Съгласен съм

Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ


Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между Skids.bg . (наричан по-долу ПРОДАВАЧ) от една страна и потребителите(КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн Skids.bg (наричан за краткост сайт).

Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Skids.bg (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".


РЕГИСТРАЦИЯ


!!!Важно: Преди да започнете или финализирате Вашата регистрация, моля запознайте се с информацията в секция „Поверителност и лични данни“ !

Можете да поръчате от Skids.bg като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име или и-мейл адрес и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система.

След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо.

При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат и приемате настоящите условия.


ПОРЪЧКА


Можете да поръчате от Skids.bg 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници.

Всички поръчки направени до 14ч. се обработват и изпращат във същият ден.

Всички поръчки направени след 14ч. се обработват и изпращат на следващият работен ден.

При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции.

Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става чрез имейл, с което поръчката се счита за активна и постъпила за обработка. В случай, че има проблем с наличностите по Вашата поръчка Наш оператор ще се свърже с Вас за уточнение.

Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашият профил в Skids.bg


ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА


Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка (съгласно тарифния план на куриера).


ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ


Поръчките се доставят до 7 (седем) работни дни от момента на потвърждаването им (забавяне може да има за отдалечени населени места).


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

• Един или повече от поръчаните артикули не е наличен: при такива обстоятелства представител на Skids.bg  ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове.

• Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен

• Погрешен телефон за връзка с клиента


МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ


• Наложен платеж (при получаване на стокaта) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката

- Наложеният платеж се формира като към "сумата на заявените стоки/поръчката/" се добави "цената за доставката".


ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА


• Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

• Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.


РЕКЛАМАЦИЯ


Рекламация на стока може да се направи в случаите, когато: - стоката има фабричен дефект - стоката не отговаря на обявеният размер - изпратен е грешен артикул в тези случаи е необходимо да се свържете с нас на e-mail или на посочените телефони и да заявите , че желаете връщане на стоката.

Връщането трябва да се извърши до  нашия магазин (наш служител ще Ви информира за точният адрес),и то е за сметка на клиента. След получаването и констатирането на дефекта или несъответствието, в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, ще Ви бъде изплатена сумата. В тези случаи транспорта е за сметка на Skids.bg

• Артикули от раздел "БЕЛЬО" (като чорапогащници, бикини, боксери, танги, слип, боди и комплекти включващи такива) и Бански костюми не подлежат на връщане. Изключение правят случаите, в които е получен грешен или дефектен продукт.

 


ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА


- Свържете се с нас на посочените телефони или чрез имейл на office@skids.bg , за да ни уведомите, че искате да върнете поръчани от Вас артикули. - Наш представител ще Ви посочи адрес, на който да ги изпратите.

- След като ги получим, ние ще се свържем с Вас на посочения от Вас телефон за да уточните по какъв начин да Ви бъде възстановена сумата. Вариантите са следните:

- По Ваша банкова сметка

- Наложен платеж по куриер.

Възстановяването се осъществява в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатите от Вас артикули.

Върнати пратки с наложен платеж без съгласието на Skids.bg, няма да бъдат приемани.


СПОРОВЕ И ЖАЛБИ


За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания, може да се свържете с нас на посочените телефон и e-mail за връзка.

Също така може да използвате и посочените по-долу телефони и координати на съответните служби:

Комисия за защита на потребителите:

Гр. София ; пл. „Славейков“ 4А, ет. 3,4 и 6

тел. 02/ 933 0565 или 070011122

 

Национална агенция по приходите:

Офис Изток:

Адрес:бул. „Шипченски проход” 69А, Код:1574,

Телефон:02/ 9703401; 02/ 9703586

E-mail:ro2214_delov@ro22.nra.bg