Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Повече Не съм съгласен Съгласен съм

В света на играчките

Публикувано от Онлайн магазин skids.bg 28/02/2018 0 Коментари

Коя играчка е подходяща за моето дете?

 

Светът на играчките в днешно време е пълен с предложения и ето защо трябва да изберем най-подходящата за възрастта и пола на нашето дете.

Играчката трябва да стимулира растежа на тялото и развитието на мозъка и уменията по различни начини.

За развитие на баланс, силни ръце и крака опитайте с играчи за дърпане и бутане, наподобяващи колички за бутане, животинки на въженца и много други подобни играчки.

Играчките за яздене  и балансиране подпомагат за развитието на крачетата, а също така и усвояване на техниките за баланс.

Ето защо Skids.bg Ви предлага голямо разнообразие от играчки за яздене, балансиращи колела и много други продукти, стимулиращи тези процеси.

А когато детето Ви стане уверено в баланса си ви препоръчваме тротинетки и велосипеди със спомагателни колела.

Също така в ежедневието на детето ни трябва да има занимателни и поучителни игри. Ето защо  продукти като: комплектите за рисуване, пъзелите и конструкторите  трябва да заемат голяма част от игрите на децата, тъй като те  спомагат за бързото развитие на креативността и въображението на децата.

В заключение , не забравяйте винаги при възможност да играете с детето си , защото вниманието и времето, което ще отделите за игри ще спомогне на детето ви да играе , както да ирае правилно със своите играчки, така и да усъвършенства своите умения.